A właśnie, że nie.
Nie wiem jak innych posiadaczy jedynek, ale po występach Bartwy każda uwaga na temat jedynek mówiąc delikatnie mnie wkur... Ile w końcu można być monotematycznym.
Peace
papciu
Auto: l
Silnik: brak
Wiek: 30 Dołączył: 19 Kwi 2009 Posty: 2124 Skąd: nibylandia
Wysłany: 2009-06-19, 17:02
Witam
Ania napisał/a:
każda uwaga na temat jedynek mówiąc delikatnie mnie wkur...
Moje zdanie jest takie:
Jedynki mają o 100 razy lepszy klimat i nie giną w tłumie i sercem jestem zawsze z moim GLem, natomiast rozsądek opowiada się za dwójką.
papciu
Auto: l
Silnik: brak
Wiek: 30 Dołączył: 19 Kwi 2009 Posty: 2124 Skąd: nibylandia
Wysłany: 2009-06-20, 01:29
Witam
Scyzor napisał/a:
Phi... mój egzemplarz pożyje sporo. Wiem bo GLem który na starcie był w duuużo gorszym stanie blacharskim jeździłem 4,5 roku
Ale ja niw w tym kontekście że jedynka się sypie czy coś bo sypie się każde auto o które się nie dba. Ale jako drugie auto chciałbym mieć fajnie wyszykowanego GLa oczywiście wszystko w ori bez żadnych zbędnych dodatków.
A dwójka jest fajna na codzień ale nie ma tego czegoś.
Auto: ford probe 2.0 1995'
Silnik: 2.0 16v MTX
Rocznik: '95 EURO
Wiek: 32 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 753 Skąd: to tu to tam
Wysłany: 2009-06-21, 12:02
Ja wiem że chocbym kupił auto za milion superwypasione to i tak proba bym nie zbeszcześcił tak jak te buraki.
Wiesz,ja podejrzewam że jakby sami zapracowali na to auto to pewno by szanowali,ale wiem jak w stanach jest,na urodziny tatuś kupił,auto posłużyło parę lat ,to trzeba rozje...
"Mam nadzieję że ujrzymy światło,zanim to wszystko legnie w gruzach..." (2Pac)
no mój kumpel był w U.S.A. i tam takie auta kosztują grosze... np. jego kumpel kupił Jeepa z 92r za niecałe 500$ więc nie opłaca sie tego sprzedawać....
"Gdyby marihuana była legalna, jaka byłaby przyjemność z jej palenia?"
"System jest przeciwko ziołu, bo ziele czyni cię niezłomnym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum